Taiteilijat

Kerromme taiteilijoista lisää koronatilanteen kehittymisen myötä. Valmiina esiintymään ovat mm. Barokkanerne (Norja), Drottningholm Baroque Ensemble, Suomalainen barokkiorkesteri, Suomen Kansallisteatterin yleisötyöammattilaiset Anni Pellikka ja Mirjami Heikkinen, ohjaaja Eveliina Heinonen, Tanssikoulu Pirjo Kuha, barokkimuusikot kuten Eero Palviainen, Marianna Henriksson, Miikka Saari, Pauliina Fred, Hanna Haapamäki, Lea Pekkala, Anni Elonen, Tuula Riisalo, Laura Kajander, Georg Kallweit ja moni muu!

Suomalainen barokkiorkesteri (FiBO)

Tilausteoksia periodisoittimille, tulkintoja perinteisestä ohjelmistosta, rohkeita ja innovatiivisia työskentelytapoja, ainutlaatuisia konsepteja, jotka houkuttelevat erilaisia yleisöjä – FiBO tarjoaa kaiken tämän ja on samalla vaikutusvaltainen toimija pohjoismaisella kulttuurikentällä.


Lue lisää
Läs mer
Read More

Eveliina Heinonen

Eveliina Heinonen on koulutukseltaan teatteri-ilmaisun ohjaaja. Hän on soveltavan teatterin ammattilainen, jonka uusimpia tuttavuuksia ovat barokkimuusikot!


Lue lisää
Läs mer
Read More

Encanto House Band

Encanto House Band on festivaaliyhtye ja musiikkilaboratorio, jossa eri maista saapuvat taiteilijat työskentelevät yhdessä. Annetaan kulttuurivaikutteiden virrata suuntaan ja toiseen, löydetään uusia näkökulmia ja työtapoja. Foto: Folkert Uhde


Lue lisää
Läs mer
Read More

Balettikoulu Pirjo Kuha

Pauliina Fred

Pauliina Fred on energinen, kekseliäs ja monipuolinen muusikko. Hän on mukana Helsinki Early Music festivalin suunnitelutyöryhmässä vahvalla taiteellisella panoksella.


Lue lisää
Läs mer
Read More

Georg Kallweit

Georg Kallweit on maailman ykköskaartiin kuuluva barokkiviulisti, jonka solisti- ja konserttimestariesiintymisiä on kuultu ympäri maailmaa sekä lukuisilla levyillä. Viime aikoina hän on osallistunut musiikkiteatterityyppisiin projekteihin. 


Lue lisää
Läs mer
Read More