Taiteilijat

Kerromme taiteilijoista lisää kesän mittaan.
Barokkiorkesterit: Barokkanerne (Norja), Drottningholm Baroque Ensemble, Suomalainen barokkiorkesteri
Suomen Kansallisteatterin yleisötyöammattilaiset: Anni Pellikka, Mirjami Heikkinen, Joel Bonsdorff, Eveliina Heinonen
Tanssikoulu Pirjo Kuha
Barokkimuusikoita, esimerkiksi Georg Kallweit, Anthony Marini, Anni Elonen, Laura Kajander, Tuula Riisalo, Jussi Seppänen, Lea Pekkala, Anna Rinta-Rahko, Petri Ainali, Eero Palviainen, Marianna Henriksson, Miikka Saari, Pauliina Fred, Hanna Haapamäki ja moni muu!
Puherooli: Roman Schatz

Suomalainen barokkiorkesteri (FiBO)

Tilausteoksia periodisoittimille, tulkintoja perinteisestä ohjelmistosta, rohkeita ja innovatiivisia työskentelytapoja, ainutlaatuisia konsepteja, jotka houkuttelevat erilaisia yleisöjä – FiBO tarjoaa kaiken tämän ja on samalla vaikutusvaltainen toimija pohjoismaisella kulttuurikentällä.


Lue lisää
Läs mer
Read More

Georg Kallweit

Georg Kallweit on maailman ykköskaartiin kuuluva barokkiviulisti, jonka solisti- ja konserttimestariesiintymisiä on kuultu ympäri maailmaa sekä lukuisilla levyillä. Viime aikoina hän on osallistunut musiikkiteatterityyppisiin projekteihin. 


Lue lisää
Läs mer
Read More

Pauliina Fred

Pauliina Fred on energinen, kekseliäs ja monipuolinen muusikko. Hän on mukana Helsinki Early Music festivalin suunnitelutyöryhmässä vahvalla taiteellisella panoksella.


Lue lisää
Läs mer
Read More

Eveliina Heinonen

Eveliina Heinonen on koulutukseltaan teatteri-ilmaisun ohjaaja. Hän on soveltavan teatterin ammattilainen, jonka uusimpia tuttavuuksia ovat barokkimuusikot!


Lue lisää
Läs mer
Read More

Balettikoulu Pirjo Kuha

Laura Kajander

Laura Kajander on utelias alttoviulisti ja yleisorganisaattori.


Lue lisää
Läs mer
Read More

Encanto House Band

Encanto House Band on festivaaliyhtye ja musiikkilaboratorio, jossa eri maista saapuvat taiteilijat työskentelevät yhdessä. Annetaan kulttuurivaikutteiden virrata suuntaan ja toiseen, löydetään uusia näkökulmia ja työtapoja. Foto: Folkert Uhde


Lue lisää
Läs mer
Read More